Te Huur Kantoor / Praktijkruimte in Amsterdam centrum

Description

De kantoor/prakrijkruimte bevindt zich aan de Korte Kolksteeg1 in Amsterdam, een markante locatie aan het begin van de populaire Spuistraat en op een steenworp afstand van het Amsterdam Centraal Station.

Deze buurt heeft echt alles! Te voet bereikt u alle hotspots in de buurt zoals de Dam, de Jordaan en de grachtengordel. De Haarlemmerstraat en de Haarlemmerdijk vormen samen een in de Jordaan gelegen juweeltje. Je vindt hier allerlei winkels variërend van onafhankelijke boetiekjes, gespecialiseerde winkels, kleine salons tot trendy maar betaalbare restaurants, bars en een oude bioscoop. Door de prachtige centrale locatie is het een zeer gewilde plek voor bedrijfshuisvesting.

De kantoor/praktijkruimte bevindt zich op de begane grond met een wc op de eerste verdieping, ideaal voor kantoor, schoonheidssalon en/of  soortgelijke praktijk.

 

 

Locatie: Amsterdam centrum

Bestemming: Kantoor/Praktijkruimte

Overnameprijs: op aanvraag

Huurprijs : 1300.- incl.

Bent u geïnteresseerd ?

Neem gerust contact op met de makelaar en wij zullen uiteraard de beste deal voor u sluiten. Bent u op zoek naar iets vergelijkbaars bijvoorbeeld een bedrijfspand of iets dergelijks? Kom dan gerust langs bij ons op kantoor.

Naam contactpersoon:
Manuel Abatchi
T 06- 346 11 571
manuel@yamsterdam.com

Yamsterdam (Amsterdam Rental Agency)

Spuistraat 22
1012 SK Amsterdam
Openingstijden: Ma. t/m Vr. van 10:00 uur tot 18:00

This post is also available in: nlNederlands (Dutch) enEnglish deDeutsch (German) esEspañol (Spanish)

Detail

Amenities

Leave a Comment

Your email address will not be published.