Broodjeszaak-IJs winkel ter overname op A-locatie in Centrum

Description

Wij zoeken een slimme ondernemer met verstand van ondernemen of met ervaring.
Het betreft een winkelruimte in de Spuistraat met 20 m2 plus 3 verdiepingen die ook als woonruimte gebruikt kan worden voor eigen gebruik of personeel.De locatie van deze winkelruimte biedt veel mogelijkheden voor startende ondernemers die met nieuwe ideeën komen voor toeristen, jonge publiek en vooral studenten vanwege de korte afstand tussen deze winkel en het universiteit van Amsterdam.P.S. De foto’s van deze advertentie zijn van een oude inrichting. Momenteel is de winkelruimte zonder ijsmachine en heeft een andere uitstraling. Tevens heeft deze winkelruimte wel een toestemming van Gemeente Amsterdam om toeristisch gericht eetwaren en drinken aan te bieden. De Gemeente categoriseert deze winkelruimte onder :
Adressen waarop heden vormen van detailhandel gevestigd zijn die zich richten op de verkoop van etenswaren en/of drankjes die in hoofdzaak worden meegegeven om direct te worden geconsumeerd. U kunt dat op ons kantoor komen bekijken. Voorwaarden :

1- Overname prijs voor inventaris en goodwill : in overleg
2- Bemiddelingskosten : 3 manden huur
3- Borgstelling : 3 maanden huur
4- huurprijs bedraagt momenteel € 2.800,00 excl btw
5- Overeenkomst is voor een duur van 5 jaar met optie tot verlenging met nog 5 jaar.

Bent u geïnteresseerd in dit pand? Of u bent u op zoek naar iets vergelijkbaars? Een bedrijfspand of iets dergelijks, komt u dan gerust langs op ons kantoor, of neem contact op met de bemiddelaar. Het bekendmaken van de precies contactgegevens over de vermelde objecten vindt pas plaats na een kennismakingsgesprek bij ons kantoor. Neem gerust contact op met de bemiddelaar.

Detail

  • Reference: 033
  • name: Manuel Abatchi
  • phone: 06-346 11 571
  • Type: Shops
  • Sold: Yes
  • Rent / Sale: Rent
  • Status: Available
  • Location: Amsterdam-Centrum

Amenities

Contact Information

Contact Agent

Leave a Comment

Your email address will not be published.